10906032101530561351520537845986009324391553n

Како Северина се спрема за на планина

Од • January 5, 2015 • ШоубизКоментари1616

- Збогум море, одам на планина – напиша Северина под фотографијата која ја објави на Facebook, алудирајќи на познатата песна на „Бијело дугме“ , Хајдемо у планине“.

Ако вака се спрема за на планина, како се спрема за на море?

10906032101530561351520537845986009324391553n

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress