roditel 1

Како реално изгледа да си родител :)

Од • March 8, 2015 • ОпштоКоментари1118

Се замислуваш себеси како родител, како си шеташ на убав сончев ден со детето во количка и партнерот, сите насмеани и во радосен занес? НЕ, НЕ, во реалноста тоа е само еден фрејм од долгоооометражниот филм за родителството, а остатокот од филмот изгледа отприлика вака …

what-parenting-really-looks-like-106__605 what-parenting-really-looks-like-17__605 what-parenting-really-looks-like-105__605 what-parenting-really-looks-like-18__605 what-parenting-really-looks-like-38__605 what-parenting-really-looks-like-25__605 what-parenting-really-looks-like-104__605 what-parenting-really-looks-like-44__605 what-parenting-really-looks-like-103__605 what-parenting-really-looks-like-45__605 what-parenting-really-looks-like-16__605 What-Parenting-Really-Looks-Like-12__605 what-parenting-really-looks-like-19.1__605 what-parenting-really-looks-like-28__605 what-parenting-really-looks-like-35__605 what-parenting-really-looks-like-461__605 what-parenting-really-looks-like-47__605 what-parenting-really-looks-like-15__605 what-parenting-really-looks-like-20__605 what-parenting-really-looks-like-34__605 what-parenting-really-looks-like-49__605 what-parenting-really-looks-like-48__605 what-parenting-really-looks-like-13__605 what-parenting-really-looks-like-42__605 what-parenting-really-looks-like-43__605

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress