amber rouz predna

Како Амбер Роуз честита 8ми март

Од • March 9, 2015 • ШоубизКоментари1258

На долен веш, се разбира. Таа изјавила дека е  голема феминистка и борец за правата на жените. Така на мажите и порачува да ја нарекуваат како сакаат,па и тоа и годело нејзе. Мора да се согласиме дека ваквата поддршка многу им значи на жените :)))

amber rouz 8mi mart

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress