e1a3de95eac1442f8e8fc33537546937-2489df8d3e974b928797276d32aa7096-5

[Инфографик] Девет типови на Facebook корисници

Од • December 2, 2014 • ОпштоКоментари1683

Секој има свој стил на користење на социјалните мрежи, но има неколку начини на однесување на мрежите според кои можат да се одредат неколку типови. Овој инфографик на Optify покажува 9 типови на кориоже да ги сретнеме на социјалната мрежа Facebook.

the-9-types-of-facebook-user-by-optify

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress