380bc7edf30b3b31b8a9bcde67220ce9

Интересен концепт за скејтборд

Од • January 13, 2015 • ДизајнКоментари1057

Скејтборд направен од само едно парче дрво …

081e1d235200e60d34e3040b2e3bf100 db5d0c9c30823a249c1017a2f6ac10e1 380bc7edf30b3b31b8a9bcde67220ce9 174149a68058865b4555208df0be395a

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress