Dubai Flow Motion from Rob Whitworth on Vimeo.

Дубаи in motion

Од • February 20, 2015 • ОпштоКоментари1346

Видеото го прикажува Дубаи во движење, почнувајќи од копно, авион па повторно копно. Повеќето сцени се снимени од прв обид, а фотографот добил согласност од властите за да го реализира проектот.

fog-over-dubai-5-935x600

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress