Flaer 001 Nenad Karaoke

” ДОМА” – Ново, урбано и различно

Од • December 17, 2014 • ШтипКоментари3006

20 декември (сабота) отворање на нов локал во Штип.  ” ДОМА ” ве поканува на караоке со Ненад Ѓорѓиевски.

Flaer 001 Nenad Karaoke

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress