smesno delo 2

Дали вонземјани го направиле?

Од • February 12, 2015 • ОпштоКоментари1224

Најсмешниот облик во природа досега виден – на еден рид во Северен Велс, некој направил необичен облик во вид на пенис, а потоа снегот го покрил и означил. На многумина им е ова апсурд, ама на многумина пак многу смешно. Дали и ова е дело на вонземјани или на локални жители кои имаат сатирична порака?

smesno delo

 

 

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress