Mr Selfie from weareseventeen on Vimeo.

Господин Селфи – реалноста на нашата опседнатост со смартфоните

Од • February 2, 2015 • ОпштоКоментари1588

„Г-дин Селфи“ е краток филм на „ We Are Seventeen“, студио за графички дизајн и анимација од Лондон. Тој во само две минути има сумирано еден цел ден од животот на млад човек кој е опседнат со својот смартфон и притоа го пропушта животот и убавините што се случуваат околу него, правејќи го неговиот ден здодевен.

504812061_640

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress