Sakal da lici na Kim

ГЛУПАВА ОПСЕДНАТОСТ СО КИМ КАРДАШИЈАН

Од • December 18, 2014 • ШоубизКоментари1293

Џордан Џејмс Парки сакал да изгледа како Ким, си направил неколку пластични операции на уста, тетовирање на веѓите, отстранување на влакна, купување на облека каква што носи Ким и сето тоа го чинело околу 150 илјади долари. Нема крај на човечката глупост…

 

Sakal da lici na Kim 3

Sakal da lici na Kim 2

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress