(Вон)земјанинот Ли – Подарок за Божиќ

Од • January 6, 2015 • ШтипКоментари12209

Сашко Потер Мицевски – режисер за кого светот допрва ќе слуша ви го подарува својот краткометражен филм за Божик.

“Среќен Божиќ на сите мои пријатели. Како подарок линк за гледање на (Вон)земјанинот Ли / (Extra)terrestrial Lee на YouTube. Превод достапен на повеќе јазици, само активирајте го на “CC” копчето и после “зупчаник” копчето за да си изберете јазик. Огромна благодарност до сите шо имат земано било каков дел у правењето на овај филм (и преводите секако). Филмо веќе не е мој, филмо е ваш, публико. Мери Крисмас Sharing is caring, така да споделите со пријатели.”

Screen Shot 2015-01-06 at 10.03.52 PM

Screen Shot 2015-01-06 at 10.05.12 PM

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress