Вака се дочека 2015 во Angels Cafe (ВИДЕО)

Од • January 6, 2015 • ШтипКоментари3052

Angels Cafe, по четврти пат успеа да ги помести стандардите, и да направи спектакуларен дочек на 2015-та. За сите што не беа присутни еве како изгледаше тоа…

Screen Shot 2015-01-06 at 3.43.56 PM

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress