53b363f7c07a80790f000265_new-soundcloud-headquarter-kinzo-berlin_25_wh1523-2495-1000x667

Вака изгледаат просториите на Soundcloud

Од • December 28, 2014 • ДизајнКоментари1274

Канцелариите на планетарно познатата online музичка платформа Soundcloud се простираат на 4000 м2 на три нивоа во стара зграда во Берлин, близу Берлинскиод ѕид. Комплексот е дизјајниран да служи како инкубатор за следните ѕвезди и е приспособен да прими 180 вработени, но судејќи по брзиот раст на платформата, приспособлив е да прими до 350 работни единици.

53b36407c07a806b4b000253_new-soundcloud-headquarter-kinzo-berlin_portada-1000x667 53b36406c07a80eb1c000296_new-soundcloud-headquarter-kinzo-berlin_26_wh1523-1208-667x1000 53b36373c07a806b4b00024c_new-soundcloud-headquarter-kinzo-berlin_10_wh1523-3006-1000x667 53b36331c07a80790f00025c_new-soundcloud-headquarter-kinzo-berlin_02_wh1523-1560-61-1000x667 53b363f7c07a80790f000265_new-soundcloud-headquarter-kinzo-berlin_25_wh1523-2495-1000x667 53b363e4c07a80790f000264_new-soundcloud-headquarter-kinzo-berlin_23_wh1523-1185-1000x667 53b363b4c07a80eb1c000293_new-soundcloud-headquarter-kinzo-berlin_17_wh1523-3351-1000x667

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress