Pickup-Pools-01

Базен за во пикап

Од • February 28, 2015 • ОпштоКоментари1288

Убаво е кога во топол ден си одите некаде во природа и си направете базен во вашиот пикап.Ова лесно може да се оствари, а нема да кошта многу – околу 200 долари…

Pickup-Pools-02 Pickup-Pools-01

 

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress