su5

Атлас на убавината

Од • February 18, 2015 • ОпштоКоментари1365

Михаела Норок е фотографка од Романија која посети 37 земји од светот за да да го оствари својот проект  „The Atlas of Beauty“. Таа направила фотографии од стотици жени со цел  да покаже колку  природна убавина која треба да ја цениме постои низ светот…

su12 su11 su10 su9 su8 su7 su6 su5 su4 su3 su2 su1

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress